Здравите колеги,отново та по темата ами колата ми е карана само на бензин от както е кола няма газ и аз несмятам да и слагам също.Но по отноше на тоци съм проверил всичко бобини кабели свещи инйектори абе квот се сетите е проверено по тоците и то от маистори не от мен те за това и вдигат ръце де и всичко е ок уш.Филтрите са сменени,бензиновата система е проверена изцяло и тя си е добре.И колата си работи по един начин и това си е не иска да върви,сега се обеждавам в израза че алфа се копува сас сърце а не с разум.Така маи колата ще трябва да напуска Смолян и да се отправя на някъде за основен ремонт ама на пролет ще е.Благодаря ви за помощта и за съветите и ако имам някакъв напредък ще пиша.Аиде и леко с пиенето че по празниците .....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов член с развалена алфа помагаите!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Borislav Perfanov Покажи съобщениеХора незнам какво да правя,всичко пробвах колата неиска и неиска да върви а не плаче за основен ремонт маисторите вдигнаха ръце от мен.Стигна се до извода че тази кола трябва да се продаде.Даже ми казаха че ако направя основен ремонт не е ясно дали и тогава ще тръгне.В момента нямам пари за такъв ремонт и наи вероятно ще я зазимявам.Иначе намерих маостор които е доста добър и е поравил боксери тои каза да я закарам при него.Но това ще стане когато събера парички.ПОздрави от мен и весели празници на всички.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеИмайки предвид че е боксер - как определихте че работи на 3 цилиндъра?...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
По добре говори с майстора комло ще му струва да го разглоби или да мунаправи диагностика, за да си имаш на идея какво те чака. Така в момента е котка в торба. Иначе тези мотори са доста тегави за работа, на мене ми се наложи само да сваля и монтирам едната глава на двигателя видях се в приключение един следобед, така че истината е в майстор който го е прави това и разбира от работата си. Да не говорим, че друг майстор ми разглоби скоростната кутия и неможа да я събере добре че беше резервната..... Така, че майстора не е за подценяване ама никак.
Comment
Comment